Nordiske Kraftkvad

Lær at opbygge dit eget personlige kraftkvad…

Skab dit personlige kraftkvad

Der findes i Eddaen to typer af stavrim. Den ene type hedder fornyrðislag, de bruges til de fortællende digte. Den anden type hedder ljóðaháttr, som bruges til læredigtene.

På denne workshop lærer du at konstruere dit helt eget kvad ud fra de gamle regler. Kvadet kan herefter bruges i din egen spirituelle praksis, evt. med en melodi til, så det bliver en kraftsang. Her får du værktøjer til at skabe dit eget personlige kraftkvad -kraftsang ved hjælp af vore forfædres rim-teknik, allitteration også kaldet bogstavrim.

I førkristen tid brugte man traditionelt bogstavrimene mere end de enderim vi arbejder med i dag. Det giver et mere højtideligt og rytmisk udtryk når man kender reglerne for at opbygge disse helt særlige kvad.

Det er ikke nogen forudsætning at du har kendskab til denne teknik, du guides hele vejen af Gudrun, som også yder personlig sparring og målet er, at du ender med at have dit helt eget kraft-kvad som du efterfølgende kan sætte melodi på, så det bliver din egen unikke kraftsang, som du kan bruge i rituel sammenhæng og ved egne ceremonier.

program for workshops